Andrićev venac, Stari grad, Beograd
10,93 € / m2

Proveri za konkretan stan

Za koliko se može izdati stan na lokaciji Andrićev venac?

Date procene vrednosti nekretnina su informativnog karaktera.

Proveri za konkretan stan

Prosečna cena izdavanje stana na ovoj lokaciji je

10,93 € / m2

Izdavanje stanova Andrićev venac

Pokreni interaktivnu mapu

MALI STANOVI

Ukuno stanova:
26
Stan do 30 m2:
13,64 € / m2
Jednosoban stan:
11,78 € / m2

SREDNJI STANOVI

Ukuno stanova:
126
Stan 30-60 m2:
10,28 € / m2
Stan 60-100 m2:
9,25 € / m2
Dvosoban stan:
10,18 € / m2
Trosoban stan:
9,25 € / m2

VELIKI STANOVI

Ukuno stanova:
32
Stan 100-150 m2:
11,04 € / m2
Stan 150+ m2:
- / m2
Četvorosoban stan:
10,04 € / m2
Petosoban i veći stan:
- / m2

Aktuelna ponuda za izdavanje stanova Andrićev venac

- Nekretnina Površina Br. soba Sprat Cena Ocena
TERAZIJE, 135M2, V, CG, izdavanje stanova

TERAZIJE, 135M2, V, CG,

Dragoslava Jovanovića, 5/5, Kompletno renoviran stan u neposrednoj blizini Pionirskog parka.Dvostrano orijentisan istok-zapad.Agencijska provizija 50 % prvog mesečnog zakupa Predsoblje, prijemni slaon, trpezarija, dnevna soba, dve spavaće sobe, dva m...

135 m² 3.5 5 1.500 (11/m2)
Dobra cena
Strogi centar komfor izdavanje stanova

Strogi centar komfor

Vlasnik izdaje jednosoban renoviran stan 36m2, u mirnoj ulici Dobrinjska kod Londona, u samom centru grada 3. sprat od 6. Komforan stan, namešten, sastoji se od predsoblja iz kog se ulazi u ostale prostorije: kuhinju sa trpezarijom, sobu, kupatilo. ...

36 m² 1 3 320 (9/m2)

Prosečna cena kada je u pitanju Izdavanje stanova Andrićev venac

Na teritoriji Andrićev venac objavljeno je u porteklom mesecu 101 stanova za izdavanje. Od toga malih stanova 20, srednjih 63, dok je velikih stanova objavljeno 18.

  • - U našoj analizi mali stanovi su oni, čija površina ne prelazi 30 kvadratnih metara. Radi se o stanovima koji imaju samo jednu sobu. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje u proteklom mesecu je iznosila 12,71€/m2.
  • - Stanovi srednje veličine su dvosobni i trosobni stanovi čije kvavdratura nije manja od 30 i ne prelazi 100. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje je iznosila 9,74 €/m2.
  • - Kao veliki stanovi su okarakterisani oni, čija je povrišina veća od 100 kvadratnih metara i kao stanovi koji imaju četiri ili više soba. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje u proteklom mesecu je iznosila 10,54 €/m2.

Stanovi za izdavanje Andrićev venac

Prikupljanjem velikog broja oglasa za nekretnine u Srbiji u mogućnosti smo da svaki oglas analiziramo i uporedimo sa ostalim ponudama na tržištu u datom trenutku. Svaka ponuda je u odnosu na cenu klasifikovana u jednu od 5 kategorija:

  • Odlična cena - ovom oznakom su označene nekretnine čija je cena znatno niža od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Dobra cena - nekretnine koje su označene kao doborom cenom su nekretnine čija je cena znatno povoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Fer cena - cene ovih nekretnina se kreće u rangu prosečnih cena za slične nekretnine
  • Povišena cena - nekretnine koje su označene sa povišenom cenom su nekretnine čija je cena malo nepovoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu. I pored toga može se desiti da je ista bolje opremljena i da je to razlog nešto više cene.
  • Visoka cena - ovom oznakom su označene nekretnina čija je cena viša od prosečne cene nekretnina sa istim karakeristikama.

Tretnutno je u na srpskom tržištu nekretnina u ponudi 2 oglasa za izdavanje stanova Andrićev venac. Ovde ih možete pogledati:

Procena vrednosti nekretnine Andrićev venac

S obzirom da prikupljamo i analiziramo celokupnu ponudu nekretnina na srpskom tržištu, u mogućnosti smo da u svakom trenutku damo procenu vrednosti nekretnine uzimajući u obzir sve njene karakteristike kao što su tačna lokacija, spratnost, površina, struktura kao i nivo opremljenosti. Ukoliko posedujete stan i želite da ga prodate za samo 2 minuta možete proceniti njegovu vrednost i oglasiti ga tako da ponuda bude primamljiva na tržištu nekretnina. Ukoliko ne posedujete stan a pronašli ste ponudu na nekom drugom sajtu, uz pomoć naše procene možete lako doći do zaključka da li je ta ponuda povoljna ili ne. Sama procena ne traje dugo i potpuno je besplatna.

Pokreni kalkulator za procenu vrednosti