Izdavanje stanova AkademijaIzdavanje stanova Akademija. Najveća ponuda izdavanja stanova u Srbiji. Kada je u pitanju izdavanje stanova Akademija u ponudi je veliki broj aktivnih oglasa stanova različitih veličina i struktura.
Ako Vas interesuje Izdavanje stanova Akademija na celokupnom tržištu nekretnina u Srbiji, pronađeno je 993 nekretnina bilo da su u pitanju oglasi objavljeni samo na našem sajtu ili sa svih ostalih relavantnih portala za nekretnine u Srbiji. Od sada ih sve zajedno možete sortirati, filtrirati ili upoređivati.
Filteri

Cena izdavanja Akademija

8,82 €/m2 +1,23%
8,72 8,82
Sve nekretnine na jednom mestu

Izdavanje stanova u Akademiji različitih strukturaIzdavanje garsonjera u AkademijiIzdvojili smo raznovrsnu ponudu jednosobnih i jednoiposobnih stanova u Akademiji različitih kvadratura i cena. Garsonjere ili jednosobni stanovi su veoma popularni među samcima i studentima. Pogledajte kompletnu ponudu garsonjera za izdavanje u Akademiji.

Izdavanje garsonjera Akademija

Izdavanje dvosobnih stanova u AkademijiUkoliko ste zainteresovani za dvosobne stanove u Akademiji onda ste na pavom mestu jer smo na sledećoj stranici izdvojili sve dvosobne stanove za izdavanje u Akademiji. Dvosobni stanovi su popularni kako među studentima tako i među mlađim bračnim parovima. Cena izdavanja dvosobnih stanova kao i stanova manje kvadrature je nešto viša od prosečne cene izdavanja svih stanova. Pogedajte kompletnu listu dvosobnih stanova u Akademiji.

Izdavanje dvosobnih stanova Akademija

Izdavanje trosobnih stanova u AkademijiTrosobni stanovi su stanovi preko 60m2 i nude dovoljnu komociju za većinu korisnika. Posebno je pogodan za porodice sa decom. Kada je prodaja stanova Akademija u pitanju, na sledećoj stranici smo izdvojili trosobne stanove za izdavanje za koje ste možda zainteresovni.

Izdavanje trosobnih stanova Akademija