Nazad na Cene nekretnina / Cena kvadrata Novi Beograd / Cena kvadrata Beograd

Cena kvadrata Bežanijska kosa

Prosečna cena kvadrata Bežanijska kosa izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Bežanijska kosa onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Bežanijska kosa.

Za mesec: Nov. 2023.
cena kvadrata prodaje
2.571 € +4,07%od prošlog meseca +19,68%od prošle godine
cena kvadrata izdavanja
8,70 € -12,90%od prošlog meseca +0,59%od prošle godine


Cene nekretnina - Bežanijska kosaCena kvadrata u odnosu na prošlu godinu
Na sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Bežanijska kosa) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - Bežanijska kosaCene novogradnje - Bežanijska kosaCena stanova može se ponekad znantno razlikovati kada se radi o različitoj strukturi stana. Tako na primer, manji stanovi imaju obično nešto skuplju cenu kvadrata od većih stanova.

Cena kvadrata stanova različitih struktura - Bežanijska kosaRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2
Tržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Bežanijska kosa).

Cene kvadrata izdavanja - Bežanijska kosaCene stanarine - Bežanijska kosaRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2