Kvalitetna porodična kuća – Ledine, Beograd

Ledine , Novi Beograd , Beograd Na prodaju
275.000 €
 • Površina 256 m²
 • Broj soba 3
 • Sprat 0
 • Cena 275.000 €

Detaljnije

 • Godina izgradnje:
 • Terasa: Da
 • Nameštaj: Ne
 • Bašta: Ne
 • Lift: Ne
 • Ukupan broj spratova:

Opis nekretnine

Kuća je prizemna, nova, građena 2016. godine. Izuzetan kvalitet gradnje, od temelja do krova. U završnoj je fazi legalizacije, jer je u području dozvoljene gradnje.

Na placu od 6 ari, izgrađena je funkcionalna porodična kuća, korisne stambene površine 185 m2 (ukupno oko 260 m2).

Struktura kuće je sledeća: ulaz, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja sa ostavom, 4 spavaće sobe, 4 kupatila, 2 hodnika, vešernica, terasa, garaža sa podrumom, tavan (lako se može pretvoriti u potkrovlje).

Ulazni prostor je funcionalan sa velikim plakarom, gde je moguće smestiti veliku količinu obuće i jakni, kao i drugih sitnica za koje nikada nema mesta.

Dnevni boravak sa kaminom, velikim staklenim površinama, koje obezbeđuju mnogo dnevne svetlosti, pravo je mesto za celodnevno uživanje.

Trpezarija je velika, u koju staje sto sa 10 stolica i zajedno sa dnevnim boravkom pruža mogućnost druženja i proslava sa porodicom i prijateljima.

Kuhinja je funkcionalna, sa svim ugradnim uređajima i centralnim pultom, koji se u jednom delu koristi i kao sto za svakodnevne obroke, kada porodica nije na okupu. Pored aspiratora, u kuhinji je ugrađena i dodatna (centralna) ventilacija. Iz kuhinje se ulazi u ostavu (špajz), u koju može da se smesti i zamrzivač i rezervni frižider, kao i dosta polica za odlaganje voća, zimnice i slično. Iz ostave se stepenicama može sići u podrum i garažu.

Spavaće sobe su: roditeljska soba, 2 dečje sobe i radna soba, koja je u isto vreme i gostinska. Roditeljska i dečje sobe u svom sastavu imaju svoje kupatilo i garderober, pa su kao mali apartmani. Roditeljska soba ima dupli garderober. Radna, odnosno gostinska soba je najmanja soba u kući i u svom sastavu nema kupatilo, ali se ono nalazi odmah pored te sobe.

Dečje sobe (sa kupatilima i garderoberima) ukupne površine oko 57 m2, su blago smaknute sa ostatkom kuće, za visinu 4 stepenika, što celoj kući još više daje na atraktivnosti. Ispod tog dela se nalazi garaža sa podrumom.

Kupatila su sa kadama i imaju prirodno osvetljenje i ventilaciju. Svako kupatilo ima i dodatno grejno telo, tzv. sušač peškira. Urađena su sa kvalitetnom i dekorativnom keramikom.

Vešernica je prostorija potrebna svakoj porodici. U njoj ima mesta za mašinu za veš, dasku za peglanje, policu za veš koji čeka na peglanje, a za sušenje ima mesta i za žicu i za mašinu.

Topla voda se za celu kuću priprema u velikom centralnom bojleru od 200 lit, preko solarnih kolektora na krovu. U zimskom periodu vodu zagreva elektro grejač.

Terasa je dovoljno velika da se na nju smesti sto i stolice za odmor, ali i mini letnja kuhinja, ako za tim ima potrebe.

Garaža je zajedno sa podrumom i površine je 56,5 m2. U podrumu je smeštena pomoćna kuhinja. Na garaži su rolo vrata, sa daljinskom komandom.

Tavan je prostor koji daje neverovatne mogućnosti. Sa prirodnim osvetljenjem i velikom visinom, može da se pretvori u dodatni stambeni prostor, površine koliko je i prizemlje. Njemu se pristupa stepeništem iz hodnika dečjeg dela kuće.

Na celoj kući je kvalitetna PVC stolarija, sa roletnama sa izolacijom. Spoljni zidovi su debljine 50 cm, sa 15 cm izolacije, termoblokom i fasadnom ciglom. Visina u prostorijama je 2,85 m.

Podna obloga u svim prostorijama su keramičke pločice, jer se kuća greje podnim grejanjem, sa najekonomičnijim izvorom toplote, a to je geotermalna voda, odnosno toplotna pumpa voda-voda, najveće e

Dodatno

 • Kuhinja
 • Terasa

Lokacija